Parteneri

bjtcolor

Sponsori

rofix2color

Firma RÖFIX a fost înființată în anul 1888 în Röthis, Austria unde compania își are astăzi sediul central. De peste 100 de ani, RÖFIX se străduiește, ca pe lângă produsele de cea mai înaltă calitate, să ofere o livrare promptă și un serviciu de consiliere adecvat.

Calitatea produselor RÖFIX și materiile prime folosite se verifică în mod continuu în centrele de cercetare ale companiei. De aceea, compania reușește să dezvolte și să îmbunătățească produsele pentru a satisface nevoile clientilor cu soluții noi și inteligente în domeniul termoizolației și finisajelor interioare și exterioare.

Serviciul RÖFIX de consultanță tehnică vă stă la dispoziție pentru orice întrebări referitoare la utilizarea și aplicarea produselor.

Web: http://www.decorative-rofix.ro/
Facebook: www.facebook.com/rofix.timisoara
YouTube: www.youtube.com/user/KaolaCenter

schonberger-color

Firma SCHONBERGER a fost înființată în anul 2006 și a devenit, rând pe rând, partener de încredere al unor companii din domeniul materialelor folosite în industria tâmplăriilor pentru ferestre și a construcțiilor.

Obiectivul firmei SCHONBERGER este de a crea relații de colaborare de lungă durată cu partenerii săi. Crezul firmei este acela că, oferind seriozitate și încredere atât clienților cât și furnizorilor, poate dezvolta afaceri durabile și profitabile pentru toate părțile implicate.

Web: http://www.schonberger.ro/