Juriu

 • Lector Dr. Arh. Vlad EFTENIE, membru al asociaţiilor profesionale OAR şi RUR. Cercetare doctorală cu subiectul “Fotografia, instrument metodic de studiu în planul imaginii urbane”. Lector în cadrul departamentului Sinteza de Proiectare al UAUIM, titular al cursului teoretic “Fotografia ca instrument de studiu şi cunoastere în arhitectură”. Absolvent al UAUIM în 2003 şi al Masterului franco-român de Dezvoltare Urbană Integrată în 2005.

  Autor şi co-autor al unor numeroase studii şi proiecte de arhitectură/ urbanism în domeniile educaţiei, comercial, administrativ şi rezidenţial, în colectivul agenţiei de arhitectură Baumarc Proiect.
  Autor al unor numeroase articole în reviste de specialitate având ca subiect arhitectura şi fotografia de arhitectură.

  Autor/ co-autor al unor numeroase expoziţii de fotografie urbană şi de arhitectură, atât în România (Bucureşti, Timişoara, Baia Mare, Negreşti-Oaş) cât şi în străinătate (Berlin, Lisabona, Toulouse, Padova, Dublin, Veneţia, Viena).

  Reprezentant al României în cadrul EuroARTPhoto, expoziţie cu participare internatională organizată de Ufficio Stampa sub patronajul Uniunii Europene, la Milano şi Roma, 2014-2015.

  Iniţiere şi susţinere a numeroase workshop-uri şi ateliere de fotografie urbană/ street/ de arhitectură în Bucureşti, Cluj, Braşov, Botoşani, Constanţa.

  Premiu în cadrul competiţiei internaţionale de fotografie urbană CBRE Urban Photographer of the Year, 2011.

  Câştigător al secţiunii Open Low Light din cadrul Sony World Photography Awards, 2014.

  Membru în echipa oficială de fotografi ai Festivalului Enescu, editia 2015.

  Web: veftenie.daportfolio.comveftenie.blogspot.ro

 • Dacian GROZA este fotograf independent cu un interes special pentru observarea și documentarea vieții de zi cu zi, cu o atracție deosebită pentru căutarea frumuseții în locuri aparent plictisitoare și liniștite. A studiat la Facultatea de Arhitectură din Cluj, unde şi-a format ochiul critic și modul în care îşi compune imaginile. În viața profesională este specializat pe fotografia de arhitectură. Lucrează cu birouri de arhitectură și design, reviste de specialitate sau alte organizații din mediul creativ vizual. Călătoreşte mult pentru proiectele personale, se simte cel mai liber în mișcare, descoperind medii noi și învățând continuu.

  Web: daciangroza.ro

 • Ovidiu MICŞA este arhitect şi fotograf, doctorand al Universitaţii Politehnica Timişoara cu o teză ce analizează percepţia spaţiului prin imagini fotografice.
  Este asistent asociat în cadrul Facultaţii de Arhitectură şi Urbanism din Timişoara.
  Atunci când nu face fotografie comercială îi face place să lucreze pe film cu aparate mecanice sau improvizate.


  Web: admostudio.combehance.net