Q&A

FAQ
Care este modalitatea de adresare a întrebărilor?

    Puteţi transmite întrebările dumneavoastră la adresa de email: contact@premiuloctaviantopai.ro

1.Înscrierea online (etapa I ) către ce adresă de destinatar se face?

    Înscrierea online a fotografiilor se face prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul concursului (premiuloctaviantopai.ro/inscriere). Conform formularului de înscriere fotografiile se vor trimite organizatorului printr-un link de transfer (transfer.ro, wetransfer.com, myairbridge.com) într-o arhivă (denumită cu codul de identificare al concurentului, ex: 123ABCDE) împreună cu fișa de înscriere concurent anexată regulamentului.

2.Lucrările foto tiparite (etapa II ) se aduc ambalate în mapă închisă?

    Lucrările se vor preda într-un pachet care să permită depoziterea lor până la momentul expunerii lor în expoziţie. Nu este nevoie ca pachetul să fie sigilat în cazul predării personale, însă este obligatoriu ca plicul ce va conţine CD/ DVD-ul să fie închis.

3.Transmiteţi-mi o locaţie din Timişoara de unde se poate cumpăra mousse, forex sau comatex.

    Materialele se pot cumpăra de la magazinele specializate cu articole şi accesorii pentru machetare, desen, etc. – complexart; atelierprint.

4.Există o preferinţă în ceea ce priveşte modul de denumire al fişierului fişei de înscriere ?

    Fişa de inscriere îşi va păstra numele “Fişă înscriere premiul Octavian Radu Topai” şi va fi salvată în format .pdf. Aceasta va face parte din aceaşi arhivă cu fotografiile înscrise în concurs. Arhiva va fi denumită obligatoriu cu codul de identificare al concurentului (ex: 123ABCDE).

RAPORT ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.