Parteneri

bjtcolor
arhitectura

Sponsori principali

ARHITECTURA, revista Uniunii Arhitecților din România, înființată în 1906, se mândrește atât cu ilustrarea unor exemple de practici arhitecturale și de cercetare excelente, cât și cu o colaborare continuă cu diverse instituții profesionale și educaționale, naționale și internaționale. Revista ARHITECTURA este o platformă pentru a explora idei noi, pentru a promova arhitectura românească și dezvoltarea urbană încă din 1906.
ARHITECTURA nu numai că a educat și a dezvoltat interesul cititorilor timp de un secol, dar, de asemenea, a promovat și a reușit să contureze profilul arhitecturii românești. Ca urmare a apariției sale fără întrerupere, valoarea documentară pentru cercetarea arhitecturii din România este majoră, fiind menționată întotdeauna în bibliografii, ARHITECTURA se numără adesea printre sursele primare, iar conținutul său este menționat în dezbaterile curente. Revista militează pentru profesia de arhitect ca formator al culturii arhitecturale, adresându-se în primul rând arhitecților, inginerilor, designerilor și studenților, dar și celor pasionați de arhitectură, în special, și cultură, în general. Afirmăm cu convingere că arhitectura aparține culturii și, prin urmare, ne-am angajat să prezentăm și să dezbatem acest domeniu.
Revista ARHITECTURA are o structură editorială coerentă, publică proiecte recente și promovează birourile tinere de arhitectură din România, dar, de asemenea, și articole tematice detaliate, interviuri, eseuri, diverse ateliere, etc. Are acreditare academică de la Consiliul Național Român Științific (CNCS).
Cele șase apariții anuale ale sale propun un ton temperat, fiind un motiv pentru arhitectura critică, neostentativă. În paginile revistei sunt selectate exemple arhitecturale locale care conving prin calitate, standarde înalte, simplitate, decență, integrarea în sit și selectarea materialelor ecologice.

Web: http://arhitectura-1906.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/RevistaArhitectura

rofix2color

Firma RÖFIX a fost înființată în anul 1888 în Röthis, Austria unde compania își are astăzi sediul central. De peste 100 de ani, RÖFIX se străduiește, ca pe lângă produsele de cea mai înaltă calitate, să ofere o livrare promptă și un serviciu de consiliere adecvat.

Calitatea produselor RÖFIX și materiile prime folosite se verifică în mod continuu în centrele de cercetare ale companiei. De aceea, compania reușește să dezvolte și să îmbunătățească produsele pentru a satisface nevoile clientilor cu soluții noi și inteligente în domeniul termoizolației și finisajelor interioare și exterioare.

Serviciul RÖFIX de consultanță tehnică vă stă la dispoziție pentru orice întrebări referitoare la utilizarea și aplicarea produselor.

Web: http://www.decorative-rofix.ro/
Facebook: www.facebook.com/rofix.timisoara
YouTube: www.youtube.com/user/KaolaCenter

schonberger-color

Firma SCHONBERGER a fost înființată în anul 2006 și a devenit, rând pe rând, partener de încredere al unor companii din domeniul materialelor folosite în industria tâmplăriilor pentru ferestre și a construcțiilor.

Obiectivul firmei SCHONBERGER este de a crea relații de colaborare de lungă durată cu partenerii săi. Crezul firmei este acela că, oferind seriozitate și încredere atât clienților cât și furnizorilor, poate dezvolta afaceri durabile și profitabile pentru toate părțile implicate.

Web: http://www.schonberger.ro/