Jurizare

Raportul de jurizare poate fi verificat AICI

Update 10.10.2016

În urma procesului de jurizare au fost alese, de către fiecare dintre membrii juriului, cele mai bune fotografii ale fiecărei secțiuni, de la fiecare categorie de participanți. În acest moment acestea însumează un număr de 74 de fotografii.

În continuare, juriul va alege dintre cele 74 de fotografii rezultate, cele 60 de fotografii care vor fi expuse în cadrul expoziției concursului național de fotografie de arhitectură Premiul Octavian Radu Topai ediția 2016. Acestea vor fi anunțate în cursul acestei săptămâni. Până atunci, vă invităm să parcurgeți galeriile cu cele 74 de fotografii.

Mulțumim tuturor participanților, mult succes în continuare!

Secțiunea Detaliu. Persoane din afara sferei arhitecturii

Secțiunea Detaliu. Persoane din sfera arhitecturii

Secțiunea Interior. Persoane din afara sferei arhitecturii

Secțiunea Interior. Persoane din sfera arhitecturii

Secțiunea Exterior. Persoane din afara sferei arhitecturii

Secțiunea Exterior. Persoane din sfera arhitecturii

08.10.2016

Procesul de jurizare al fotografiilor înscrise în concurs a luat sfârșit.

Primele zece cele mai bune fotografii ale fiecărei secțiuni, de la fiecare categorie de concurenți, vor fi anunțate în urma prelucrării rezultatelor jurizării. Acestea vor constitui subiectul unei expoziții organizate la Timișoara în perioada 3 -17 noiembrie 2016.

Ne cerem scuze, din motive de natură tehnică, anunțarea celor 60 de fotografii se va amâna pentru data de luni, 10 octombrie 2016 și se va face pe website-ul concursului,  precum și pe pagina de facebook a concursului.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Echipa PORT 2016